Olen Sari Lindblom, sisustussuunnittelija. Sisustaminen ja kauniit asiat ovat aina olleet lähellä sydäntäni. Perustin Decorasí Oy:n, koska haluan aidosti olla luomassa toimivia sisustuksia ja tiloja.

Olen kotoisin Savosta, Nilsiästä, mutta kotiutunut tänne etelämpään jo 90-luvun lopulla.

Olen koulutukseltani markkinointiviestinnän tradenomi ja olen vuosien ajan ollut mukana luomassa toimivia tiloja sekä tapahtumia. Sisustussuunnittelijaksi valmistuin keväällä 2018 ja siitä lähtien olen keskittinyt niin kotien kuin toimitilojenkin sisustusten luomiseen. Olen käynyt julkisten tilojen suunnittelun koulutuksen sekä tilasuunnitelmien tuottamisen ja 3D mallinnuksen ja visualisoinnin tutkinnon osat teknisen suunnittelun perustutkinnosta kiitettävin arvosanoin.

Minulla on kattavasti kokemusta jo ennen sisustussuunnittelijaksi valmistumista rakentamisesta sekä remontoinnista. Olen ollut mukana useamman osakehuoneiston remontissa sekä vanhan omakotitalon kokonaisvaltaisessa kunnostuksessa. Myöskään uudisrakentaminen ei ole minulle vierasta ja minulla on ollut kunnia olla mukana uusien kotien suunnittelussa aivan alusta lähtien useamman kerran.

Toimintani mottona on aina ollut ”toiminnallisuus esteettisyyden kärsimättä” – tila voi olla yhtä aikaa sekä toimiva että kaunis. Toimin jämptisti sovitulla aikataululla, mutta sopivasti pilkettä silmäkulmassa. Onnistumisen iloni ammennan puhtaasti asiakkaan tyytyväisyydestä valmistuneeseen tilaan.

Pyrin pitämään kiinni aikatauluista ja siitä, että jokaisessa rakentamisen ja remontoinnin vaiheessa oikea tieto on oikeassa paikassa. Kun projektissa ollaan ajoissa ns. suunnittelijan pöydällä, saadaan usein otettua huomioon asioita ajoissa ja vältytään rakennusaikaisilta (kalliilta) muutoksilta.

Olen Sissarit ry:n jäsen sekä Temal Oy:n sopimussuunnittelija.

Kotitoimistoni sijaitsee Kukkilassa Hollolassa hyvien kulkuyhteyksien päässä oikeastaan minne vain.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!
sari(at)decorasi.fi / 040 531 1551