Suunniteltuja kohteita

Asiakkaitteni yksityisyys on minulle tärkeä ja siksi kaikista kohteistani ei löydy kuvamateriaalia. Tässä kuitenkin joitakin suunnittelemiani projekteja.

LOMA-ASUNTO ESPANJASSA
Kyseessä uudiskohde, jossa pinnoille ei haluttu tehdä mitään. Suunnittelun alla olivat pelkät irtokalusteet. Tässä projektissa haluttiin väriä ja skandinaavisuutta sopivasti sekoittaen.

Kohteen valokuvaus on vielä kesken.

KYLPYHUONEEN TEHOKAS REMONTTI
Sijoituskohteen kylpyhuoneremontti tehtiin tehokkaalla budjetilla, sillä kohde oli menossa myyntiin. Kylpyhuone oli alkuperäisessä 80-luvun asussaan.

Tilan sisustussuunnittelu tehtiin tehokkaalla budjetilla ja osa kalusteista hankittiin käytettyinä. Tilassa siirrettiin käyttövesiputket (remontoitu aiemmin) seinien sisään sekä kiinnitettiin huomiota sekä kylpyhuoneen että saunan valaistukseen. Näin yleisilmettä saatiin siistittyä entisestään. Remontin jälkeen asunto myytiin ensimmäisen näytön jälkeen.

KEITTIÖN RAIKAS MUUTOS
Kyseessä oli noin 15 vuotta vanha puinen omakotitalo, jota oli remontoitu jo laajalti. Keittiö oli yksi vielä remontoimattomista kohdista. Talossa oli käytetty sisustukseen vaaleaa skandinaavista värimaailmaa remonttien yhteydessä ja samaa haluttiin tuoda myös uuteen keittiöön. Ongelmana oli, että tilat eivät toimineet, tasokorkeudet olivat hankalat ja tila oli pimeä useista ikkunoista huolimatta.

Keittiön perustoiminnot järjestettiin uudelleen ja pinnat ja kiintokalusteet uusittiin. Myös lattiat uusittiin. Lopputuloksena oli raikas ja toimiva keittiö, jossa on ilo kokkailla.

PIENEN BUDJETIN UUDISTUS
Pieneen rivitalohuoneistoon tehtiin pienellä budjetilla wc:n pintaremontti sekä pihan uudistus. Wc:ssä valittiin seiniin laattojen maalaus, jolla onnistuttiin kirkastamaan koko wc:n ilme. Lattiasta valkaistiin vaan laattojen saumat. Kalusteista uusittiin vain allaskaluste.

Pihasta haluttiin helppohoitoinen. Puisen terassin sijaan tehtiin laatoitettu terassi ja sitä laajennettiin olohuoneen ikkunan alle. Laatoitetut kulkuväylät ja istutusalueen reunat on tehty niin, että ruohon voi kätevästi ajaa ns. ”laatoituksen yli”, jolloin nurmikon leikkaaminen on helppoa ja tulee kerralla siistiä.

TOIMISTON ILME BRÄNDIN MUKAISEKSI
Kyseessä oli projekti, jossa vastasin yrityksen koko graafisen ilmeen muutoksesta aina uuden yrityslogon suunnittelusta lähtien. Yritys muutti myös uusiin toimitiloihin ja toimeksiantooni kuului uuden toimitilan sisustuksen suunnittelu.

Suunnittelulistalla oli seitsemän työpisteen luominen viiteen toimistohuoneeseen, kokoustilan, aulan, sekä sosiaalitilojen kalustus. Osittain sisustuksessa käytettiin olemassaolevia huonekaluja, mutta suurelta osin tiloihin hankittiin uudet tehokkaalla budjetilla.

Väritöntä aulatilaa rytmitettiin hieman uudella väliseinällä ja tilaan tuotiin väriä yrityksen brändiväreillä. Myös sisääntuloon kiinnitettiin huomiota ja siellä toistui yrityksen oma väritys.

Yrityksen uudet www-sivut voit käydä vilkaisemassa täältä

SIJOITUSASUNNON REMONTOINTI JA STAILAUS
Kyseessä oli sijoitusasunto 2h+k+kph, joka remontoitiin kokonaisuudessaan tehokkaalla budjetilla ja stailattiin kevyesti myyntiä varten. Asunto myytiin ensimmäisessä näytössä.

Ensimmäinen käynti kohteessa Lahden alueella on aina maksuton, eikä tarjous sido sinua mihinkään. Ota yhteyttä!