Sisustussuunnittelija auttaa tekemään tilasta toimivan

Ota avuksi ammattitaitoinen sisustussuunnittelija, jolta ideat eivät lopu! Jos tarvitset sisustussuunnittelua tai stailausta kotiin, kakkoskotiin, mökille, toimistoon, myytävään kohteeseen, yhteen huoneeseen, koko taloon, julkiseen tilaan, myymälään, kahvilaan, uudisrakennukseen tai saneerauskohteeseen, ota yhteyttä!


Sisustussuunnittelu yrityksille

Mietitkö kuinka saat toimistosi mahdollisimman tehokkaaksi, toimivaksi ja työntekijäystävälliseksi, mutta et oikein tiedä, mistä aloittaisit. Voin tulla katsomaan tilanteen ja teen ehdotukset sisustussuunnittelusta konsultointiluonteisesti tai teen kattavan suunnitelman koko tilan muutoksista tarpeesi mukaan.

  • Toimitilat
  • Myymälät
  • Kahvilat
  • Palvelupisteet

Sisustussuunnittelu yksityisille

Oletko juuri hankkinut ensimmäisen oman asunnon vai oletko asunut kodissasi jo pitkään ja nyt olisi päivityksen aika? Mökin sukupolvenvaihdos kaipaisi kenties pintojen tai tilojen uudelleen pohdintaa tai rakennat uutta. Sisustussuunnittelija on tällaisissa tilanteissa oiva apu ja näkee tilojen potentiaalin ja auttaa sinua toteuttamaan näköisesi lopputuloksen.

  • Kotien sisustussuunnittelu
  • Vapaa-ajan asuntojen sisustussuunnittelu
  • Stailaukset
  • Ulko-alueiden suunnittelu (terassit)

3D-mallinnus

3D-mallinnus auttaa sinua hahmottamaan kolmiuloitteisesti miltä tila näyttää. Mallinnuksen avulla sinun on helpompi tehdä päätöksiä esim. valittavaista huonekaluista, sillä mittasuhteet käyvät paremmin selville.

Teen suunnitelmistani tarvittavista kohdin 3D-mallinnuksen, jonka avulla on helpompi hahmottaa miltä valmis lopputulos näyttää.

Konsultaatio

Kun tarvitset vahvistusta omalle visiollesi tai apua päästäksesi alkuun, on konsultaatio ajateltu juuri sinua varten. Teen huomioita tilasta ja kerron sinulle vaihtoehtoja ja ideoita. Mitoitan tai valitsen apunasi tilaan esim. värit tai vaikka pelkät verhot.

Konsultaatiossa tapaan sinut kohteessa ja annan ehdotukseni tilan muutokseen. Aikaa varaan noin tunnin (1h) itse kohteessa ja tapaamisen jälkeen saat kevyet muistiinpanot tärkeimmistä läpikäydyistä asioita.

Konsultaatio voidaan tehdä myös etänä valokuvien, mittojen ja pohjapiirroksen (jos sellainen löytyy) avulla. Maantieteellinen sijaintisi ei ole este konsultaation tai suunnitelman toteutukselle.

Projektin hallinta

Projektin hallinnan sovin kanssasi aina erikseen. Määrittelen kanssasi sisustussuunnittelun toteutuksen rajat: haluatko toteutuksen ”avaimet käteen” vai haluatko, että kilpailutan esim. vain osan toteutuksesta (huonekalut, remontin toteutuksen, tekstiilit jne) ja jatkat sitten itse loppuun.

Projektin hallinta pitää laajimmillaan sisällään koko sisustussuunnitteluprojektin loppuun viemisen. Kilpailutan tarjoukset ja valvon, että projekti etenee sovitusti. Projektin hallinta tarjotaan aina erikseen.

Ensimmäinen käynti Lahden alueella on maksuton, eikä tarjous sido sinua mihinkään. Ota yhteyttä!